top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBelisama

Moederdagwandeling 9 mei 2021De zon was me welgezind die zondag in mei en moeder aarde blonk in al haar schoonheid. Mijn moederdagkruiden toonden hun mooie bloemen volop. Tijdens de wandeling kwam ik op het idee dat het fijn is om de kennis van enkele kruiden door te geven aan al de voorbijgangers van het wandelpad. Dus met mijn krijtjes in aanslag, ging ik aan de slag.

meidoorn - het hartkruid

rode klaver - helpt in wat je doet

madeliefje - zacht en sterk

bijvoet - helpt je ziel

paardenbloem - doet je kracht toennemen

witte dovenetel - maakt vrolijk

hondsdraf - mooi en beschermend


Ik hoop dat de wandelaars van het pad de 'liefde' van de bloemen ervaren hebben. Misschien zijn ze wel naar huis gegaan met een bos vol symbolische bloemen of een glimlach en een mooi verhaal om aan hun moeder te vertellen. Ik heb alvast die 'liefde' gevoeld.

Dank je wel moeder aarde!


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page